Děti často nechtějí jíst rybu, protože s ní mají mnoho práce, když vybírají malé kostičky. Tato nevýhoda u pangasia odpadá. Připravte si ho tentokrát obalovaného v těstíčku ze sýru a petrželky, je to lahůdka!
Ingredience
- 600 g pangasia
- 100 g hladké mouky
- 150 g najemno nastrouhaného eidamu
- 2 vejcem
- 2 dcl mléka
- 150 g solamylu
- 1 hrst posekané petrželky
- sůl a pepř
- olej na smažení
Postup
- Z mouky, eidamu, vajec, mléka, solamylu a posekané petrželky si připravte těstíčko.
- Filety pangasia osolte, opepřete, obalte v těstíčku a osmažte na rozpáleném oleji dozlatova.
- Podávejte s bramborou kaší nebo vařeným bramborem.
Máme pro vás i další delikatesy v podobě luxusních receptů na ryby na grilu. Vyzkoušejte je všechny!