Smažený pangas v sýrovém těstíčku

Smažený pangas v sýrovém těstíčku

Děti často nechtějí jíst rybu, protože s ní mají mnoho práce, když vybírají malé kostičky. Tato nevýhoda u pangasia odpadá. Připravte si ho tentokrát obalovaného v těstíčku ze sýru a petrželky, je to lahůdka!

Ingredience

  • 600 g pangasia
  • 100 g hladké mouky
  • 150 g najemno nastrouhaného eidamu
  • 2 vejcem
  • 2 dcl mléka
  • 150 g solamylu
  • 1 hrst posekané petrželky
  • sůl a pepř
  • olej na smažení

Postup

  1. Z mouky, eidamu, vajec, mléka, solamylu a posekané petrželky si připravte těstíčko.
  2. Filety pangasia osolte, opepřete, obalte v těstíčku a osmažte na rozpáleném oleji dozlatova.
  3. Podávejte s bramborou kaší nebo vařeným bramborem.
Smažená ryba v těstíčku ze sýru a petrželky, nakrájená na kousky.
www.flavorquotient.com

Máme pro vás i další delikatesy v podobě luxusních receptů na ryby na grilu. Vyzkoušejte je všechny!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.