Vynikající recepty na smažený hermelín, tak trochu jinak! Jaký vyzkoušíte jako první?

Smažený sýr nemusí být jen jeho nudná variace v trojobalu.

Zkuste tyto 3 neotřelé recepty se smaženým hermelínem a pochutnejte si jako ještě nikdy!

Mňam!

S čím kombinovat hermelín

Hermelín má jemný chuťový profil a krémovou texturu, která usnadňuje párování s řadou potravin. Tento sýr není příliš silný, takže je to jednoduchý způsob, jak ho zakomponovat.

OVOCE
Hermelín jde nejlépe ruku v ruce se sladkým ovocem, zejména peckovinami, jako jsou broskve, fíky, meruňky a švestky.

Můžete ho také spárovat s hrozny a jinými bobulemi, jako jsou čerstvé borůvky, ostružiny, jahody a plátky jablek.

Pokud chcete jít sladší cestou, zkuste uvařit hermelín s karamelizovanými švestkami.

ZELENINA
Hermelín výtečně chutná se zemitou chutí hub, jako jsou žampiony s rozmarýnem a olivovým olejem.

Další skvělou možností je kombinace karamelizované cibule.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.