Směs na toust

Směs na toust
Příprava: 15 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 4

Kotrč si můžete připravit na mnoho způsobů, ovšem tento recept vás nadchne svou jednoduchostí a přesto vynikající chutí.

Ingredience:

  • 1 čerstvý kotrč
  • 2 stroužky česneku nakrájené na plátky
  • 2 lžičky nasekané čerstvé petrželky
  • 1 lžička olivového oleje
  • sůl podle chuti
  • špetka mletého čerstvého pepře

Postup:

  • Začneme důkladným vyčištěním houby. Odstraníme veškeré nečistoty a ponoříme jí do misky s vodou, propláchneme ještě pod tekoucí vodou.
  • Poté rozlámeme na části, misku napustíme čistou vodu a kotrč znovu propereme, aby byl skutečně úplně čistý.
  • Na střední teplotu rozehřejeme olivový olej, přidáme česnek a necháme zhruba 1 minutu restovat.
  • Přihodíme kotrč a za stálého míchání 2 minuty restujeme. Pak přisypeme petržel a snížíme teplotu.
  • Necháme vařit, dokud se houby neorestují. Dochutíme solí a pepřem.
  • Pak už jen stačí nakrájet chléb a směs na něj nandat.

Tip: Tuto směs můžeme přidat do těstovinových salátů, nebo s ní ochutit rýži.

Jednoduchá kotrčová směs na čerstvý toust či chléb.
Zdroj: https://wakeupandeat.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.