Smetanová polévka z patisonu

Smetanová polévka z patisonu

Patizonová polévka zahřeje a pohladí vaše chuťové buňky.

INGREDIENCE pro 2 osoby

  • 1 patison
  • 2 mrkve
  • 1 cibule
  • 2 lžíce másla
  • 2 stroužky česneku
  • 6 plátků čerstvého zázvoru
  • 1 litr zeleninového vývaru
  • 150 ml smetany ke šlehání
  • sůl
  • pepř

POSTUP

  1. Cibuli nakrájíme najemno a osmažíme na másle.
  2. Patison a mrkev oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  3. Přidáme mrkev, patizon, česnek a zázvor a restujeme spolu s cibulí.
  4. Zalijeme vývarem a vaříme doměkka.
  5. Rozmixujeme dohladka.
  6. Vmícháme smetanu.
  7. Osolíme. Opepříme.
  8. Podáváme posypané opraženými semínky.
Hotový recept na výbornou patisonovou polévku.
vigyaan.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.