Luxusní a zdravá pomazánka z vlašských ořechů, medu a smetanového sýra potěší všechny strávníky! Natřete si vrstvu na krajíc vašeho oblíbeného chleba a užijte si to.
INGREDIENCE
- 10 půlek vlašských ořechů
- 230 g sýra Philadelphia, změkčeného
- ¼ šálku medu z pomerančových květů
POSTUP
- Předehřejte troubu na 175 stupňů Celsia.
- Na plech položte vlašské ořechy.
- Pečte, dokud nebudou opečené a voňavé, asi 10 minut.
- Vlašské ořechy přendejte na talíř vychladnout.
- Když vlašské ořechy vychladnou, přendejte je do uzavíratelného plastového sáčku a rozdrťte válečkem.
- Smíchejte sýr, med a vlašské ořechy v kuchyňském robotu a pulzujte, dokud nebude směs krémová.
- Dobrou chuť!