Další možný způsob jak si tento klasický italský recept připravit. Je trochu více kalorický, ale o nic méně lahodný!
Co budeme potřebovat
- 500 g mletého hovězího masa
- 500 g špaget
- vejce
- 50 ml hovězího vývaru
- 4 stroužky česneku
- lžička pepře
- lžička chilli
- 450 g rajčat v konzervě
- 100 g parmazánu (strouhaný)
Postup
- Troubu si předehřejeme na 180°C.
- V hrnci si přivedeme k varu vodu a osolíme.
- Do hrnce vložíme špagety.
- Ty vaříme podle návodu na obalu, aby byly dobré na skus.
- Poté je scedíme a dáme na chvíli stranou.
- Na pánvi si na střední teplotu rozehřejeme olej.
- Přidáme nakrájenou cibuli a tu smažíme, dokud nezměkne.
- Přidáme rajčata, vývar, pepř, chilli a sůl.
- Vše spolu mícháme asi minutu poté snížíme teplotu na nejnižší stupeň a necháme omáčku ohřívat.
- Na vedlejší pánvi si osmažíme hovězí maso.
- Když je maso hotové přidáme ho do omáčky a promícháme.
- Vložíme špagety a znovu promícháme.
- Těstoviny s hovězím masem posypeme strouhaným parmazánem a podáváme.