Vynikající karbanátky ze srnčího masa

Vynikající karbanátky ze srnčího masa
Příprava: 20 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 50 dkg srnčího masa
  • 1 houska
  • trochu mléka
  • 1 cibule
  • 2–3 stroužky česneku
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžička mletého zázvoru
  • 2 lžíce červeného vína (nebo vody)
  • sádlo

Postup receptu

  1. Srnčí maso očistíme, nakrájíme na kostky a spolu s houskou namočenou v mléce umeleme
  2. Přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, sůl, pepř, zázvor a víno (nebo vodu) a dobře propracujeme
  3. Vytvarujeme malé karbanátky, poprášíme je hladkou moukou a opečeme na sádle z obou stran
  4. Příloha: brambory, zeleninová obloha

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.