Srnčí ražniči

Srnčí ražniči
Příprava: 20 minut Vaření: 40 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 60 dkg srnčí kýty
  • 3 menší cibule
  • 15 dkg anglické slaniny
  • 3 lžíce másla
  • sůl
  • pepř.

Postup receptu

  1. Z odblaněné a opláchnuté srnčí kýty nakrájíme malé plátky nebo kostky
  2. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na plátky
  3. Na jehlu nebo špejli střídavě napichujeme maso, cibuli a slaninu
  4. Připravené ražniči osolíme, opepříme a na rozehřátém másle ze všech stran opečeme
  5. Pak velmi mírně podlijeme a krátce podusíme doměkka
  6. Příloha: bramborová kaše, dušená rýže, meruňkový nebo švestkový kompot

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.