Recepty na brambory na šťouchačku pětkrát jinak. Výborná a jednoduchá příloha

Už vás nebaví stále jako přílohu předkládat bramborovou kaši nebo obyčejné vařené brambory?

Pak vyzkoušejte naše recepty na šťouchané brambory.

Jejich příprava není o nic složitější a chutnají znamenitě. Zvláště, když je ochutíte třeba smaženou cibulkou.

Co se hodí ke šťouchaným bramborám?

Šťouchané brambory můžeme podávat ke všem masovým jídlům pečeným, opékaným i smaženým. Výborně se hodí i k masovým jídlům dušeným s přírodní šťávou, bez zahuštěné omáčky. Stejně tak se hodí i jídlům bezmasým, připraveným ze zeleniny, sýrů nebo hub.

Brambory na šťouchačku se kdysi podávaly i k jednoduchým vodovým polévkám, například česnečce, nebo s trochou osmažené slaniny a zeleninou sloužily jako samostatný hlavní chod. Je jen na nás, jak je dnes využijeme a k čemu je budeme podávat.

Aby porce působily na talířku úhledně, tak hotové šťouchané brambory napěchujeme do vodou vypláchnutého tvořítka nebo naběračky a vyklopíme na talíř.

Takto upravovat můžeme brambory vařené ve slupce i oloupané. Milujete brambory na všechny způsoby? Zkuste se inspirovat našimi dalšími recepty z brambor.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.