Šťouchané brambory s cibulkou

Šťouchané brambory s cibulkou
Příprava: 5 minut Vaření: 25 minut Počet porcí: 4

Příloha, kterou si vždycky půjdete přidat.

Co budeme potřebovat

  • 500 g uvařených brambor
  • 2 cibule
  • 2 lžíce másla
  • 200 ml smetany ke šlehání
  • sůl

Postup

  1. Cibuli nakrájíme najemno a orestujeme na másle dozlatova.
  2. Smetanu ohřejeme.
  3. Uvařené a oloupané brambory zpracujeme šťouchadlem.
  4. Přidáme cibulku a vmícháme smetanu.
  5. Dochutíme solí.
  6. Podáváme.
Jemné brambory promačkané s česnekem a cibulí.
Zdroj: cookingclassy.com

Zkuste i hranolky ze sladkých brambor! Jak na to se dozvíte v našem receptu!
Nejrychlejším způsobem, jak si připravit hranolky je ve fritéze. Jaká je ta nejlepší se dočtete v naší recenzi na fritovací hrnce.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.