Studená křenová omáčka

Studená křenová omáčka
Příprava: 10 minut Počet porcí: 1

Omáčka nebo dip ze zakysané smetany se hodí k masu. Podávat jej můžete ale i se zeleninou.

INGREDIENCE:

  • 230 g zakysané smetany
  • 56 g nastrouhaného křenu
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžička červeného vinného octa (nebo jiného)
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička pepře
  • 1 lžička kajenského pepře
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • kapka worcesteru

POSTUP:

  • Ingredience stačí smíchat a dát vychladit. 
Studená křenová omáčka se zakysanou smetanou z čerstvého křenu.
iwashyoudry.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.