Studená pepřová omáčka k masu

Studená pepřová omáčka k masu
Příprava: 10 minut Počet porcí: 1

Podávat ji můžete k americkým bramborám nebo s grilovaným masem a zeleninou.

INGREDIENCE:

  • 1 lžička černého pepře
  • 1 lžička růžového pepře
  • 1 lžička nakládaného zeleného pepře
  • ⅛ lžičky pepře 
  • 1 stroužek česneku
  • 100 g majonézy
  • 50 g jogurtu
  • 1 lžička bílého vinného octa
  • 1 lžička cukru
  •  bylinková sůl

POSTUP:

  • Černý pepř a růžový pepř si rozmačkejte ve hmoždíři.
  • Zelený pepř si nakrájejte nadrobno.
  • Stroužek česneku si prolisujte, smíchejte s pepři, majonézou, jogurtem, octem, cukrem a bylinkovou solí.
Pepřový dip z jogurtu k masu i zelenině.
melissacookstone.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.