Syrečkový tataráček

Syrečkový tataráček
Příprava: 15 minut Počet porcí: 1

Ingredience

  • 200 g syrečků
  • 1 šálek zakysané smetany 
  • 1 šálek crème fraîche 
  • 2 stonky jarní cibulky
  • 1 svazek pažitky 
  • 1 lžička hořčice 
  • 1 stroužek česneku 
  • 1 lžička citronové šťávy 
  • mletá paprika
  • sůl
  • pepř

Postup

  • Sýr nakrájíme na malé kostičky, jarní cibulku a pažitku na tenké kroužky. Vše smícháme.
  • Přidáme zakysanou smetanu, crème fraîche a hořčici.
  • Přidáme stroužek prolisovaného česneku. 
  • Dochutíme citronovou šťávou, paprikou, solí a pepřem, důkladně promícháme a necháme pár hodin uležet v lednici. 
  • Před podáváním znovu okořeníme podle chuti. 
Syrečkový tatarák se zakysanou smetanou si zamilujete.
Zdroj: chefkoch.de

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.