5 nejlepších receptů na tagliatelle: jednoduché, s masem i bezmasé

Jste milovníci tradiční italské kuchyně?

Tak jste tu správně!

Představíme si 5 receptů na tagliatelle a to pro milovníky masa, ale i vegetariánské varianty.

Italská kuchyně je považována za jednu z nejlepších na světě. Právě tagliatelle jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v oblastech Emilia-Romagna a Marche.

Pro zajímavost: V sídle Boloňské Obchodní komory je jedna replika těstoviny tagliatelle vyrobena z masivního zlata s ideálním průřezem 1x6mm.

Tyto těstoviny se připravují zpravidla čerstvé a mají po uvaření hrubou strukturu. Proto se hodí k hustším a krémovějším omáčkám.

Podívejte se také na 4 nejlepší italské recepty, které stojí za vyzkoušení!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.