Lilkový tatarák ve 4 variantách: je libo s česnekem, rajčetem, kapary nebo červenou řepou?

Tatarák z lilku představuje lákavou variantu pro ty, kdo nejí maso. 

Tatarák z hovězího zná každý, ale je úžasné, že se dá připravit i ze zeleniny.

A není řečeno, že si na něm nepochutnají i masožrouti.

Pojďte se podívat, jak tuto dobrotu přichystat.

Tip: Máte chuť si s touto zeleninou trochu zaexperimentovat? Nakoukněte, jak si připravit lahodný lilkový kaviár.

Připravte si jej s videoreceptem:

CCMLC Tartare d’aubergine aux câpres et olives

Jak vidíte, tatarák lze vytvořit i v bezmasá variantě. 

Lilek se dá kombinovat snad se všemi druhy zeleniny, můžeme jej zapéct, udělat si z něj lasagne či ugrilovat. Inspirujte se těmi nejlepšími recepty na zpracování lilku.

A pokud máte na zahrádce pěknou úrodu, využijte ji na maximum. Podívejte se, jak využít lilek v přílohách.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.