Tatarák z lilku představuje lákavou variantu pro ty, kdo nejí maso.
Tatarák z hovězího zná každý, ale je úžasné, že se dá připravit i ze zeleniny.
A není řečeno, že si na něm nepochutnají i masožrouti.
Pojďte se podívat, jak tuto dobrotu přichystat.
Naše recepty
Tip: Máte chuť si s touto zeleninou trochu zaexperimentovat? Nakoukněte, jak si připravit lahodný lilkový kaviár.
Připravte si jej s videoreceptem:
Jak vidíte, tatarák lze vytvořit i v bezmasá variantě.
Lilek se dá kombinovat snad se všemi druhy zeleniny, můžeme jej zapéct, udělat si z něj lasagne či ugrilovat. Inspirujte se těmi nejlepšími recepty na zpracování lilku.
A pokud máte na zahrádce pěknou úrodu, využijte ji na maximum. Podívejte se, jak využít lilek v přílohách.