Příprava: 10 minut
Vaření: 40 minut
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4
Ingredience
- 2 telecí srdce
- 40 g slaniny
- 5é g másla nebo tuku
- sůl
- na špičku nože pepře
- lžíce mouky
- jedna cibule
Postup receptu
- Srdce pokrájíme na tenké plátky a protáhneme slaninou
- Na zbytku slaniny a tuku zpěníme pokrájenou cibuli, plátky srdce poprášíme moukou a na slanině krátce opečeme
- Podlijeme trochou vývaru, opepříme a dusíme do měkka
- Chceme- li více omáčky, necháme ji vysmahnout, zaprášíme znova trochou mouky a podlijeme a povaříme
- Omáčku můžeme změnit přidáním trocha bílého vínka