Prvotřídní telecí srdce špikovaná slaninou

Prvotřídní telecí srdce špikovaná slaninou
Příprava: 10 minut Vaření: 40 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 50 minut
Obtížnost: 2 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 2 telecí srdce
  • 40 g slaniny
  • 5é g másla nebo tuku
  • sůl
  • na špičku nože pepře
  • lžíce mouky
  • jedna cibule

Postup receptu

  1. Srdce pokrájíme na tenké plátky a protáhneme slaninou
  2. Na zbytku slaniny a tuku zpěníme pokrájenou cibuli, plátky srdce poprášíme moukou a na slanině krátce opečeme
  3. Podlijeme trochou vývaru, opepříme a dusíme do měkka
  4. Chceme- li více omáčky, necháme ji vysmahnout, zaprášíme znova trochou mouky a podlijeme a povaříme
  5. Omáčku můžeme změnit přidáním trocha bílého vínka

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.