Výborné recepty saláty z těstovin a s kukuřicí na jednom místě. Svěží, lehké a snadné na přípravu!

Pochutnejte si na jednoduchých receptech na těstovinový salát s kukuřicí, které vás ohromí!

Je to skvělá příloha, nebo si je můžete vychutnat i samostatně.

Jaký zkusíte jako první?

Druhy kukuřice a jak je použít?

  1. Kukuřice obilná
    Obecně platí, že tato kukuřice je pojmenována podle malého důlku, který se vytvoří na konci zrna, když zaschne. Obilná kukuřice je primárně to, co se používá do krmiva pro zvířata.
  2. Kukuřice pazourek
    Tato kukuřice je velmi podobná kukuřici obilné. Je pojmenována takto kvůli své extrémně tvrdé vnější skořápce. Je to hrubá kukuřičná mouka používaná na krupici, polentu nebo opékaná a mletá na pinole.
  3. Popcorn
    Popcorn je svým vlastním typem kukuřice. Je to odrůda pazourkové kukuřice. Její vnější obal zachycuje vlhkost v kukuřičném zrnu a přeměňuje ho na páru. Když se tlak dostatečně zvýší, praskne.
  4. Kukuřice na mouku
    Jedná se o druh kukuřice, pouze s měkkou skořápkou. Měkká skořápka usnadňuje její mletí na mouku. Ta se pak může použít do potravin, jako je kukuřičný chléb nebo muffiny, kdy jim kukuřice dá drobivější a měkčí texturu.
  5. Sladká kukuřice
    Na rozdíl od ostatních kukuřic, které se sbírají v době zralosti, když jsou suché, sladká kukuřice se sbírá mladá v „mléčné fázi“. V dnešní době existují nejrůznější odrůdy, díky nimž je kukuřice stále sladší.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.