Přinášíme vám recept i na vydatnější těstoviny s tuňákem. Díky vejci jsou výživnější a díky majonéze i chutnější.
Ingredience
- 1 balení těstovin
- 1 sklenička majonézy
- 1 ks tuňáka v konzervě (ve vlastní šťávě)
- 150g sýru eidam
- 1 menší plechovka hrášku
- 5-6ks vajec (uvařených natvrdo)
Postup
- Těstoviny uvařte podle návodu na balení v osolené vodě. Okapejte a nechejte vychladnout.
- Poté uvařte vajíčka natvrdo (vaříme 10 minut), poté propláchněte v ledové vodě a oloupejte.
- Vejce nakrájejte na menší kousky, sýr nastrouhejte nahrubo. Tuňáka a hrášek sceďte.
- Vychladlé těstoviny smíchejte s pokrájenými vajíčky, s okapaným tuňákem a hráškem, s majonézou a nastrouhaným sýrem.
- Podle chuti osolte, opepřete či přidejte další koření, které máte rádi.
- Dle chuti můžete přidat i zeleninu navíc (olivy, papriku, okurky, rajčata,..).
- Důkladně promíchejte, dejte vychladit do lednice a podávejte.