Skvělá kombinace těstovin a řapíkatého celeru v našich receptech. Vyzkoušejte a uvidíte!

Těstoviny se dají připravit v mnoha různých variacích.

My jsme si pro vás tentokrát připravili recepty na těstoviny s řapíkatým celerem, které vás překvapí svou skvělou chutí.

Je libo variantu s cizrnou, pestem či šunkou a smetanou?

Najděte si svého favorita a potěště své chuťové buňky!

Máme pro vás i další skvělé recepty na saláty s těstovinami a zeleninou! Vychutnejte si dokonalou souhru ingrediencí.

Jak řapíkatý celer skladovat?

  • Řapíkatý celer se často konzumuje čerstvý a nakrájený s různými dipy. Jakmile se však uvaří, hodí se do spousty pokrmů.
  • V obchodě hledejte pevný řapíkatý celer s rovnoměrnými stonky a listy, které vypadají svěže. Doma ho dobře omyjte a osušte.
  • Často vydrží i několik týdnů, ale doporučujeme ho spotřebovat do dvou.
  • Uchovávejte ho v lednici a stonky nechte připevněné k základu, dokud je nebudete potřebovat.
  • Pokud ho neplánujete rovnou spotřebovat, zamrazte ho.
  • Syrový řapíkatý celer můžete opláchnout a nakrájet, poté jej na několik hodin dejte do mrazáku na pečicím plechu a pak ho přendejte do pytlíků.
  • V mrazáku vydrží několik měsíců.
  • Případně ho blanšírujte, důkladně sceďte a zamrazte až na 6 měsíců.

A jak se vám naše dnešní recepty na těstoviny s řapíkatým celerem líbily? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.