Těstoviny se dají připravit v mnoha různých variacích.
My jsme si pro vás tentokrát připravili recepty na těstoviny s řapíkatým celerem, které vás překvapí svou skvělou chutí.
Je libo variantu s cizrnou, pestem či šunkou a smetanou?
Najděte si svého favorita a potěště své chuťové buňky!
Naše recepty
Máme pro vás i další skvělé recepty na saláty s těstovinami a zeleninou! Vychutnejte si dokonalou souhru ingrediencí.
Jak řapíkatý celer skladovat?
- Řapíkatý celer se často konzumuje čerstvý a nakrájený s různými dipy. Jakmile se však uvaří, hodí se do spousty pokrmů.
- V obchodě hledejte pevný řapíkatý celer s rovnoměrnými stonky a listy, které vypadají svěže. Doma ho dobře omyjte a osušte.
- Často vydrží i několik týdnů, ale doporučujeme ho spotřebovat do dvou.
- Uchovávejte ho v lednici a stonky nechte připevněné k základu, dokud je nebudete potřebovat.
- Pokud ho neplánujete rovnou spotřebovat, zamrazte ho.
- Syrový řapíkatý celer můžete opláchnout a nakrájet, poté jej na několik hodin dejte do mrazáku na pečicím plechu a pak ho přendejte do pytlíků.
- V mrazáku vydrží několik měsíců.
- Případně ho blanšírujte, důkladně sceďte a zamrazte až na 6 měsíců.
A jak se vám naše dnešní recepty na těstoviny s řapíkatým celerem líbily? Napište nám do komentářů!