Rychlé, chutné, pikantní, zkrátka dokonalé, přesně takové jsou tyto ďábelské toasty, které potěší vaše chuťové buňky.
Co budeme potřebovat
- 600 g mletého vepřového masa
- 2 velké cibule
- 4 feferonky
- Sůl podle chuti
- 3 – 4 stroužky česneku
- 300 g jemného kečupu
- 700 ml zeleninového leča (ve skle)
- olej
- Plátky toastového chleba (podle počtu strávníků)
- strouhaný sýr
Postup
- Do pánve nalijeme trochu oleje, přidáme mleté maso a prudce osmahneme.
- Potom osolíme, přidáme na malé kostičky nakrájenou cibuli, na plátky pokrájený česnek a feferonky.
- Necháme trochu opražit a přihodíme kečup s lečem, které společně podusíme.
- Nakonec ještě podle potřeby dosolíme a opepříme.
- Toastový chléb opečeme v topinkovači a naneseme na něj hotovou ďábelskou směs.
- Každý toast ještě posypeme strouhaným sýrem.