Tortellini s mletým masem a boloňskou omáčkou

Tortellini s mletým masem a boloňskou omáčkou

INGREDIENCE:

  • těsto z receptu na ravioli
  • 200 g mletého masa (mix hovězí a vepřové)
  • boloňská omáčka

POSTUP:

  1. Připravíme si nejprve boloňskou omáčku a mezitím těsto dle receptu na raviloli.
  2. Odleželé těsto rozválíme na dva stejné pláty.
  3. Na díly těsta vytvoříme lžící hromádky náplně z ochuceného mletého masa solí a pepře.
  4. Vytvoříme čtverce, přehneme do trojúhelníku a vytvoříme torrteliny.
  5. Torteliny uvaříme v osolené vodě.
  6. Torteliny podáváne  přelité boloňskou omáčkou.
Tortellini s mletým masem a boloňskou omáčkou

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.