Mexické tortilly se zeleninovou náplní a kuřecím masem

Mexické tortilly se zeleninovou náplní a kuřecím masem
Příprava: 15 minut Vaření: 15 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 400 g kuřecích prsíček
  • 2 vejce
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1/3 červené papriky
  • 1/3 zelené papriky
  • 1/3 žluté papriky
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 4 lžíce Tatarské omáčky Hellmann´s
  • 1 lžíce nasekané pažitky
  • 1/2 hlávky ledového salátu
  • 4 tortillové placky

Postup receptu

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na větší hranolky, osolíme, opepříme a orestujeme na rozehřátém oleji (asi 2 minuty)
  2. Přidáme na hranolky nakrájenou papriku, na nudličky nakrájenou cibuli a nahrubo nasekaný česnek a další 2 minuty restujeme (zelenina musí zůstat křupavá)
  3. Tatarskou omáčku Hellmann´s smícháme s nasekanou pažitkou, ledový salát nakrájíme na nudličky
  4. Na každou tortillu položíme nudličky salátu, polijeme je tatarskou omáčkou, navrstvíme na ně maso se zeleninou a zabalíme
  5. Před podáváním necháme tortilly prohřát asi 5 minut ve vyhřáté troubě na 190 °C

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.