Tradiční makovec

Tradiční makovec

Dezert plný vápníku připravený za několik minut! K tomuto receptu se budete rádi vracet, protože je naprosto geniální.

INGREDIENCE

  • 2 hrnky mletého máku
  • 2 hrnky hladké mouky
  • 2 hrnky mléka
  • 1 hrnek krupicového cukru
  • 1/2 hrnku oleje
  • 1 prášek do pečiva
  • moučkový cukr

POSTUP

  1. Troubu si předehřejeme na 180 °C.
  2. Všechny ingredience smícháme a vytvoříme hladké těsto.
  3. Pečeme přibližně 30 minut.
  4. Ještě horký makovec posypeme moučkovým cukrem.
Kus buchty z máku servírovaný na talířku s kůrou z pomeranče a posypaný moučkovým cukrem.
www.taste.com.au

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.