Trhané hovězí s pepřem na červeném víně

Trhané hovězí s pepřem na červeném víně

Připravte si toto dokonalé trhané hovězí maso s červeným vínem a černým pepřem! Je to lahůdka a stačí vám na to pouze zapékací miska a trouba.

Co budete potřebovat

  • 500 – 700 hovězí kližky s kostí
  • 1 – 2 lžičky drceného černého pepře
  • štědrá špetka mořské soli
  • 4 – 5 oloupaných stroužků česneku
  • 4 – 5 snítek rozmarýnu
  • 1/2 láhve suchého červeného vína

Postup

  • Předehřejte troubu na 110 stupňů Celsia.
  • Dejte hovězí kližku do zapékací misky, která je tak akorát velká, aby se do ní maso vešlo.
  • Posypte česnekem a rozmarýnem, osolte, opepřete a zalijte červeným vínem.
  • Zapékací mísu přikryjte a vložte do trouby na 7-10 hodin.
  • Když maso vytáhnete z trouby, při sebemenším dotyku vidličky se rozpadne.
  • Podávejte se zelenou zeleninou a dýní.
  • Dobrou chuť!
Trhané hovězí maso s červeným vínem a černým pepřem na talíři s dýní a fazolkami.
www.cavemanfood.blogspot.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.