Trhané kuřecí maso z pomalého hrnce

Trhané kuřecí maso z pomalého hrnce

Vyzkoušejte tento neuvěřitelně jednoduchý recept z pomalého hrnce na trhané kuřecí, které můžete použít do různých wrapů, tacos nebo zapečených pokrmů.

Co budete potřebovat

  • 4 velká kuřecí prsa
  • 1 šálek kuřecího vývaru
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička pepře
  • 1 lžička česnekového prášku
  • 1 lžička cibulového prášku

Postup

  • Položte kuřecí prsa na dno pomalého hrnce.
  • Kuřecí prsa zalijte kuřecím vývarem a posypte kořením.
  • Vařte při nízké teplotě 6–8 hodin nebo při vysoké teplotě 3–4 hodiny.
  • Vyjměte kuře z hrnce a natrhejte ho dvěma vidličkami.
  • Trhané kuřecí můžete použít hned do svých oblíbených receptů nebo ho nechte vychladnout, naporcujte ho do sáčků se zipem a zamrazte na až dva měsíce.
Trhané kuřecí v pomalém hrnci.
www.thesaltymarshmallow.com

Na trhané maso se skvěle hodí pomalý hrnec. Pokud ho stále ještě nemáte doma, možná využijete naše recenze na hrnce na pomalé vaření!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.