Vyzkoušejte tento neuvěřitelně jednoduchý recept z pomalého hrnce na trhané kuřecí, které můžete použít do různých wrapů, tacos nebo zapečených pokrmů.
Co budete potřebovat
- 4 velká kuřecí prsa
- 1 šálek kuřecího vývaru
- 1 lžička soli
- 1 lžička pepře
- 1 lžička česnekového prášku
- 1 lžička cibulového prášku
Postup
- Položte kuřecí prsa na dno pomalého hrnce.
- Kuřecí prsa zalijte kuřecím vývarem a posypte kořením.
- Vařte při nízké teplotě 6–8 hodin nebo při vysoké teplotě 3–4 hodiny.
- Vyjměte kuře z hrnce a natrhejte ho dvěma vidličkami.
- Trhané kuřecí můžete použít hned do svých oblíbených receptů nebo ho nechte vychladnout, naporcujte ho do sáčků se zipem a zamrazte na až dva měsíce.

Na trhané maso se skvěle hodí pomalý hrnec. Pokud ho stále ještě nemáte doma, možná využijete naše recenze na hrnce na pomalé vaření!