Tuňáková pomazánka s vejci

Tuňáková pomazánka s vejci
Příprava: 10 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 1

Vejce tvoří úžasnou kombinaci nejen se šunkou či zeleninou, ale překvapivě také s rybami. Přesvědčte se o tom prostřednictvím tohoto receptu!

Ingredience:

  • 2 vejce
  • 150 g tuňáka v konzervě
  • 3-4 PL majonézy
  • 2 PL nadrobno nasekané červené cibule
  • kopr
  • sůl
  • pepř

Postup:

  1. Uvařte si vejce natvrdo.
  2. V mezidobě vyndejte tuňáka z konzervy, odstraňte z něj olej či šťávu a prsty ho rozdrobte tak, aby jednotlivé kousky nezůstaly slepené.
  3. Uvařená vejce oloupejte a nakrájejte.
  4. Následně je smíchejte v misce s tuňákem, cibulí, majonézou a koprem.
  5. Vše důkladně promíchejte, v případě potřeby přidejte více majonézy.
  6. Ochutnejte a dochuťte solí a pepřem.

Vajíčková pomazánka s tuňákem chutná skvěle nejen na pečivu, ale také na salátu.

Bagetky se salátem namazané směsí z tuňáka a vajíček
zdroj: thespruceeats.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.