Vejce tvoří úžasnou kombinaci nejen se šunkou či zeleninou, ale překvapivě také s rybami. Přesvědčte se o tom prostřednictvím tohoto receptu!
Ingredience:
- 2 vejce
- 150 g tuňáka v konzervě
- 3-4 PL majonézy
- 2 PL nadrobno nasekané červené cibule
- kopr
- sůl
- pepř
Postup:
- Uvařte si vejce natvrdo.
- V mezidobě vyndejte tuňáka z konzervy, odstraňte z něj olej či šťávu a prsty ho rozdrobte tak, aby jednotlivé kousky nezůstaly slepené.
- Uvařená vejce oloupejte a nakrájejte.
- Následně je smíchejte v misce s tuňákem, cibulí, majonézou a koprem.
- Vše důkladně promíchejte, v případě potřeby přidejte více majonézy.
- Ochutnejte a dochuťte solí a pepřem.
Vajíčková pomazánka s tuňákem chutná skvěle nejen na pečivu, ale také na salátu.