Chuť tuňáka je v této husté a krémové pomazánce velmi jemná. Je skvělá na slaných sušenkách nebo mrkvových a celerových tyčinkách, plněná v rajčatech nebo používaná na sendvič.
Co budeme potřebovat
- 250 g smetanového sýra
- 60 g na tenké plátky nakrájené jarní cibulky
- 30 g majonézy
- 1 lžíce citronové šťávy
- 3/4 lžičky kari
- sůl
- 200 g tuňáka, okapaného
- Topinky, sušenky, toast
Postup
- Ve velké míse smíchejte prvních 6 ingrediencí.
- Vmícháme tuňáka.
- Podávejte s pečivem, dle svého výběru (nebo zeleninou).
Topinky nemusí být jen smažené na oleji, ale můžete si je připravit i „nasucho.“ Stačí pečivo vložit do topinkovače. Pokud je zbožňujete a chtěli byste je připravovat o něco zdravěji, určitě vás zaujme velký test topinkovačů.