Tuňákovo-vajíčková pomazánka

Tuňákovo-vajíčková pomazánka
Příprava: 20 minut Počet porcí: 1

Vyzkoušejte tento recept na tuňákovou pomazánku s vejci. Díky vajíčku se vám bude rozplývat na jazyku.

Ingredience

  • 2ks plechovky s tuňákem (ve vlastní šťávě)
  • 3ks vajíček natvrdo
  • 100g lučiny
  • 1 lžíce majonézy
  • 1 lžíce hořčice
  • 2ks jarní cibulky
  • šťáva z citronu + kůra
  • sůl a mletý pepř

Postup

  • Tuňáka slijte a rozmačkejte v míse vidličkou.
  • Uvařená vajíčka natvrdo nastrouhejte na hrubém vzorku a přidejte k tuňákovi.
  • Jarní cibulku nakrájejte najemno. Přidejte do misky.
  • Poté přidejte hořčici, lučinu, majonézu, drobet šťávy a kůry z citronu. Nakonec dle chuti osolte a opepřete.
  • Důkladně promíchejte a dejte odležet do lednice.
  • Podávejte na čerstvém pečivu ozdobené například kyselou okurkou.
Vajíčková pomazánka s tuňákem a cibulkou.
Zdroj: asouthernsoul.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.