Tvarohová velikonoční pomazánka

Tvarohová velikonoční pomazánka

Lahodná krémová pomazánka, která vám díky velkému množství bílkovin dodá potřebnou energii.

Ingredience

  • 1 měkký tvaroh
  • 2 PL zakysané smetany
  • 1 PL majonézy
  • 1 čajová lžička másla
  • 1 stroužek česneku
  • 1 vejce
  • pažitka
  • sůl, pepř

POSTUP

  1. Vejce uvařte natvrdo.
  2. V mezidobě si v misce důkladně utřete dohladka tvaroh.
  3. Přidejte k němu zakysanou smetanu a majonézu, promíchejte.
  4. Přidejte prolisovaný stroužek česneku a nadrobno nakrájenou pažitku.
  5. Opět promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
  6. Uvařené vejce rozdělte na bílek a žloutek.
  7. Žloutek utřete s máslem a bílek nakrájte nadrobno.
  8. Přidejte do misky k ostatním ingrediencím a důkladně promíchejte.

Velikonoční pomazánka s tvarohem chutná skvěle především na čerstvém celozrnném pečivu.

Tvarohová pomazánka s vejcem a pažitkou
zdroj: mywifecancook.com

Jak se vaří vajíčka ve vejcovaru? Podívejte se na náš test!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.