Úžasný houbový tatarák

Úžasný houbový tatarák
Příprava: 15 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 2

Je téměř k nerozeznání od receptu na tatarák z hovězího. Využijte pochoutky z lesa.

INGREDIENCE:

  • 400 g hub dle vlastní volby a možností (nejlepší jsou praváky, ale může být i směs)
  • 1 větší cibule
  • máslo
  • olivový olej
  • worcester
  • dijonská hořčice
  • kečup
  • česnek
  • chilli
  • sladká paprika 
  • drcený kmín
  • sůl
  • pepř
  • 2 žloutky

POSTUP:

  • Houby si očistíme a nakrájíme na co nejmenší kousky. 
  • Na trošce másla orestujeme najemno nakrájenou cibulku, pak přidáme houby, posypeme kmínem, orestujeme, a pak necháme dusit za občasného podlévání asi půl hodiny. 
  • Podušenou směs necháme vychladit, pak přidáme prolisovaný česnek, worcester, hořčici, kečup, chilli, papriku, osolíme, opepříme, zjemníme olejem, přidáme žloutky a umícháme. 
Tatarák z hub jako další tip na úpravu této lesní pochoutky.
estalystic.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.