Je téměř k nerozeznání od receptu na tatarák z hovězího. Využijte pochoutky z lesa.
INGREDIENCE:
- 400 g hub dle vlastní volby a možností (nejlepší jsou praváky, ale může být i směs)
- 1 větší cibule
- máslo
- olivový olej
- worcester
- dijonská hořčice
- kečup
- česnek
- chilli
- sladká paprika
- drcený kmín
- sůl
- pepř
- 2 žloutky
POSTUP:
- Houby si očistíme a nakrájíme na co nejmenší kousky.
- Na trošce másla orestujeme najemno nakrájenou cibulku, pak přidáme houby, posypeme kmínem, orestujeme, a pak necháme dusit za občasného podlévání asi půl hodiny.
- Podušenou směs necháme vychladit, pak přidáme prolisovaný česnek, worcester, hořčici, kečup, chilli, papriku, osolíme, opepříme, zjemníme olejem, přidáme žloutky a umícháme.
