Uzené maso s žampiony a paprikou

Uzené maso s žampiony a paprikou
Příprava: 20 minut Vaření: 25 minut Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: 1 z 3
Počet porcí: 4

Ingredience

  • 4 plátky vařeného uzeného masa (může být i nakrájené na kousky)
  • 10 dkg ementálu
  • 2 pórky
  • 1 červená paprika
  • 1 cibule
  • 20 dkg žampionů
  • majoránka
  • sůl
  • pepř
  • 5 dkg másla (nebo sádla)
  • 1 kostka zeleninového bujónu.

Postup receptu

  1. Na části tuku osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájenou papriku, nakrájené žampiony a na kolečka pórek
  2. Společně vše osmažíme
  3. Přidáme vývar z bujónu, osolíme a opepříme
  4. Směs vložíme do zapékací misky, poklademe ji plátky nebo kousky masa, posypeme majoránkou, strouhaným sýrem a navrch položíme kousky másla
  5. Dáme na 20 – 30 minut do trouby zapéci

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.