Uzené maso v krémové pomazánce

Uzené maso v krémové pomazánce

Oblíbený klasický předkrm, který má každý rád! Uzené hovězí maso se smetanovým sýrem, česnekem a worcesterem, ideální na párty nebo piknik. Podávejte jí namazanou na křehkém domácím pečivu, které si můžete připravit s našimi recepty.

Co budeme potřebovat

  • 60 g uzeného hovězího masa
  • 240 g smetanového sýra
  • ½ lžičky česnekového prášku
  • 1 lžička worcesterské omáčky
  • 1-2 lžíce mléka

Postup

  • Hovězí maso nakrájejte na velmi drobné kousky.
  • Do mísy dejte změklý smetanový sýr a přidejte česnekový prášek a worcester a dobře promíchejte vidličkou.
  • Po troškách přidávejte mléko, aby se konzistence zjemnila, aby se pomazánka snadněji roztírala.
  • Přidejte nakrájené hovězí maso a dobře promíchejte.
  • Ochutnejte, podle potřeby přidejte trochu soli a pepře.
Mistička plná jemného krémového sýra s masem.
Zdroj: thekitchn.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.