Krémové arašídové máslo tvarované do kuliček, namáčené do bílé čokolády a ozdobené barevnými posypkami? Tak tohle prostě musíte vyzkoušet!
Ingredience
- 1 šálek moučkového cukru
- 1/2 šálku krémového arašídového másla
- 3 lžíce změklého másla
- 450 g tabulkové bílé čokolády s mandlemi
- posypky dle vlastního výběru
Postup
- Ve střední míse smíchejte cukr, arašídové máslo a máslo.
- Nechte v lednici 30 minut nebo dokud se se směsí nebude dát dobře pracovat.
- Vytvarujte 2,5 cm kuličky a položte je na plech vyložený pečícím papírem.
- Dejte do mrazáku na 30 minut nebo do ztuhnutí.
- Když jsou kuličky hotové, rozpusťte si čokoládu ve vodní lázni.
- Kuličky pokládejte do čokolády tak, aby se celé obalily.
- Položte zpět na pečící papír a ozdobte posypkami.
- Nechte ztuhnout a podávejte.