Vegan špenátové rizoto

Vegan špenátové rizoto

Špenát může být i hlavní přísadou bezmasého rizota. Doplňte ho sýrem a máte výborný lehký oběd pro horké letní dny.

INGREDIENCE

  • 1 hrnek rýže
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 250 g špenátu
  • olej
  • zeleninový vývar
  • sůl
  • pepř
  •  

POSTUP

  1. Rýži propláchneme pod studenou vodou.
  2. V kastrolu osmažíme na oleji nakrájenou cibuli a utřený česnek.
  3. Přidáme rýži a ještě osmažíme.
  4. Potom vmícháme rozmrazený nebo čerstvý špenát.
  5. Zalijeme vše vodou, osolíme, opepříme a dusíme doměkka.
Hotový recept veganské rizoto se špenátem.
zdroj: eatingwell.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.