Veganské špagety aglio olio s houbami

Veganské špagety aglio olio s houbami

Těstoviny s houbami – jednoduché a neuvěřitelně chutné a syté jídlo, které připravíte od základu za pouhých 40 minut. Nejlepší ze všeho je, že je navíc i veganský!

Co budeme potřebovat

  1. 500 g portobello hub (nakrájených na tenké plátky)
  2. 6 velkých stroužků česneku
  3. 500 g špaget
  4. Petrželka
  5. Sůl
  6. Pepř

Postup

  1. Ve velké pánvi si na střední teplotu orestujeme s trochou oleje nakrájené portobello žampiony, dokud nejsou dozlatova opečené
  2. Když jsou houby hotové, přidáme nasekaný česnek a za stálého míchání smažíme několik minut, dokud se nerozvoní
  3. Mezitím přivedeme ve velkém hrnci k varu osolenou vodu
  4. Přidáme špagety a uvaříme je podle návodu na obalu
  5. Uvařené špagety slijeme a vhodíme je k restovaným houbám a česneku
  6. Vše dobře promícháme
  7. Podle chuti osolíme a opepříme
  8. Před podáváním těstoviny je posypeme čerstvou nasekanou petrželkou
Výborné italské těstoviny s houbami portobello.
Zdroj: myfoodstory.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.