Veganský řecký jogurt

Veganský řecký jogurt

Vyzkoušejte tento řecký jogurt bez mléka, který je hustý, luxusně krémový a dokonale kyselý! Na jeho přípravu nepotřebujete nic speciálního a stačí vám pouhé 4 ingredience.

Ingredience

  • 1 šálek syrových kešu ořechů (namočených přes noc ve vodě a scezených)
  • 2 plechovky kokosového mléka
  • ¼ šálku tapiokového škrobu
  • 3 kapsle vysoce kvalitních probiotik

Postup

  1. Smíchejte okapané kešu ořechy, kokosové mléko a tapiokový škrob v mixéru.
  2. Mixujte do hedvábně hladké konzistence
  3. Směs přendejte do hrnce a přiveďte k varu.
  4. Sundejte z plotny a nechte vychladnout.
  5. Přidejte do skleněné misky (bez kovu!) a vmíchejte probiotikum pomocí dřevěného, ​​plastového nebo skleněného nádobí.
  6. Mísu zakryjte tenkou tkaninou a zajistěte ji gumičkou.
  7. Nechte kvasit při pokojové teplotě přes noc nebo dokud nedosáhnete požadované kyselosti.
Řecký jogurt bez mléka servírovaný v misce s müsli a čerstvým ovocem.
www.darngoodveggies.com

Pokud preferujete rostlinnou stravu, máme pro vás recepty na veganské cukroví, které si zamiluje celá vaše rodina!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.