Vyzkoušejte i další recept na jehněčí žebírka, tentokrát pečené v marinádě z medu, česneku a cibule. Zaručeně si pochutnáte!
INGREDIENCE
- 1 kg jehněčích žeber
- olej
- 2 česnek
- 2 lžíce medu
- 2 ks cibule
- 2 ks bobkový list
- 4 ks nové koření
- 2 ks hřebíček
- sůl a pepř mletý
- 2 lžičky pálivé papriky
POSTUP
- Žebírka rozřežeme na části, osolíme, opepříme.
- Do mísy s víkem nalijeme olej, med, přidáme nastrouhaný česnek a cibuli pokrájenou na čtvrtky a rozebranou na dílky.
- Přidáme zbylé koření, pečlivě promícháme, přikryjeme víkem a necháme marinovat alespoň 3 hodiny.
- Poté dáme do pekáčku i s marinádou podlijeme trochou vody a pečeme dozlatova.