Velikonoční jehněčí žebra na medu

Velikonoční jehněčí žebra na medu

Vyzkoušejte i další recept na jehněčí žebírka, tentokrát pečené v marinádě z medu, česneku a cibule. Zaručeně si pochutnáte!

INGREDIENCE

  • 1 kg jehněčích žeber
  • olej
  • 2 česnek
  • 2 lžíce medu
  • 2 ks cibule
  • 2 ks bobkový list
  • 4 ks nové koření
  • 2 ks hřebíček
  • sůl a pepř mletý
  • 2 lžičky pálivé papriky

POSTUP

  • Žebírka rozřežeme na části, osolíme, opepříme.
  • Do mísy s víkem nalijeme olej, med, přidáme nastrouhaný česnek a cibuli pokrájenou na čtvrtky a rozebranou na dílky.
  • Přidáme zbylé koření, pečlivě promícháme, přikryjeme víkem a necháme marinovat alespoň 3 hodiny.
  • Poté dáme do pekáčku i s marinádou podlijeme trochou vody a pečeme dozlatova.
Pečená žebírka z jehněčího v marinádě.
www.howtobbqright.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.