V období velikonoc nezapomínáme ani na polévky. A protože o těchto svátcích už je tady alespoň podle kalendáře jaro, tak dáme přednost spíše lehčím polévkám.
A jaké polévky si můžeme připravit?
Využíváme především tradiční velikonoční suroviny, maso, vejce a hlavně jarní zeleninu. Polévky doplňujeme kvalitními bylinkami.
Inspirujte se našimi nejlepšími recepty na velikonoční polévky na jednom místě.
Naše recepty
Ke všem polévkám se výborně hodí různé chutné zavářky např. nudle, nočky, kapání, svítek, do kterých lze opět přidat množství chutných a zdravých bylinek.
Velikonoce jsou svátky, při kterých se hoduje, tvoří a koleduje. Jak je nejlépe strávit? S dětmi můžete tvořit různé dekorace, malovat velikonoční vajíčka nebo něco dobrého upéct. Vyjděte si na společnou procházku, kde můžete dětem připravit pestrý program. Poschovávat sladkosti a jiné velikonoční dobroty v lese a děti se skvěle vyřádí.
Po polévce následuje hlavní chod. Skvělým velikonočním obědem může být třeba pečené jehněčí maso! Inspirujte se našimi recepty!