K tomuto receptu na okurkovou omáčku s vepřovým masem se skvěle hodí rýže.
INGREDIENCE:
- 1 kg vepřové plece
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- 4 vejce uvařené natvrdo
- 2 nakládané okurky
- 1 lžíce hořčice
- hladká mouka
- sůl
- pepř
- olej
POSTUP:
- Maso si nakrájejte na plátky, osolte, opepřete a nechte 10 minut odstát.
- Cibuli a česnek si nakrájejte na jemno, vejce a okurky na kostičky.
- Maso obalte v hladké mouce, a pak jej na oleji osmažte z obou stran (2 minuty z každé strany).
- Maso dejte nachvíli bokem a do stejného hrnce přidejte cibuli a česnek.
- Posléze přidejte okurky, vejce, chvilku restujte.
- Přidejte zpátky maso a podlijte horkou vodou.
- Během vaření dochuťte hořčicí.
- Vařte doměkka.