Vepřové maso z jednoho hrnce

Vepřové maso z jednoho hrnce

V jednom hrnci snadno uvaříme i vepřové maso – například z plece. Vyzkoušejte ho s rýží, rajčaty a zelím, je to lahůdka!

Ingredience

  • 750 g vepřového plecka
  • 1 větší cibule
  • sůl
  • pepř
  • česnek
  • mletá sladká paprika
  • konzerva celých rajčat
  • 1 hrnek rýže
  • asi 350 g hlávkového zelí
  • olej

Postup

  1. Vepřové maso omyjte a nakrájejte na větší kostky.
  2. V kastrolu na oleji maso ze všech stran opečte.
  3. Pak přidejte rajčata, česnek, sůl a mletou papriku a podlijte.
  4. Duste do poloměkka.
  5. Přidejte rýži a nakrájené zelí, opět podlijte a duste do změknutí rýže i masa.
Plátek vepřového masa servírovaný na talířku na rýži s vidličkou.
www.cookscountry.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.