Vepřové plátky na smetaně

Vepřové plátky na smetaně

Chutnou variantou jsou kotlety připravené společně se smetanou. Jejich chutě se vzájemně prolnou a vykouzlí jídlo, které můžete předložit i vaší návštěvě.

INGREDIENCE:

  • 4 vepřové kotlety
  • kelímek sladké smetany
  • 100 g sýru Eidam
  • cibule
  • olej
  • sůl
  • pepř

POSTUP:

  1. Nejprve si připravíme kotlety, které opláchneme studenou vodou, osušíme a naklepeme paličkou.
  2. Pak je osolíme a opepříme.
  3. Pekáček vymažeme olejem, položíme do něho naklepané kotlety, posypeme na kroužky nakrájenou cibulí a zalijeme sladkou smetanou.
  4. Navrch přidáme strouhaný sýr.
  5. Vše zapečeme v troubě doměkka.
Vepřové maso se smetanovou omáčkou na pánvi.
www.delish.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.