Vepřový plátek na grilu s rozmarýnem

Vepřový plátek na grilu s rozmarýnem

Grilování patří k oblíbeným úpravám masa. Ideálním masem pro tuto úpravu je právě vepřová kotleta, která je velmi rychle připravená.

INGREDIENCE

  • 4 plátky vepřové kotlety
  • celý barevný pepř
  • sůl
  • česnek
  • rozmarýn
  • olej

POSTUP

  1. Na grilování si připravíme silnější plátky vepřové kotlety – asi 3 cm, aby se během grilování maso příliš nevysušilo.
  2. Kotlety omyjeme, osušíme.
  3. Připravíme si marinádu z drceného barevného pepře, utřeného česneku, rozmarýnu a oleje a do ní dáme maso asi na 2 hodiny marinovat.
  4. Pak si přichystáme gril, rozpálíme ho a kotletu na něm z obou stran ugrilujeme, přičemž ji stále potíráme marinádou.
Vepřové s bramborami a brokolicí na talíři.
www.epicurious.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.