Volské oko se slaninou

Volské oko se slaninou
Příprava: 5 minut Vaření: 10 minut Počet porcí: 1

Perfektní volba ke snídani nebo na nedělní brunch.

Co budeme potřebovat

  • 2 vejce
  • 1 lžička másla
  • 4 plátky slaniny
  • sůl, pepř

Postup

  1. Pánev rozehřejeme a na máslo dáme smažit 2 vejce.
  2. Po minutce přidáme proužky slaniny.
  3. Pánev nezakrýváme, a jakmile bílek chytá po okrajích zlatavý nádech, vejce i slaninu podebereme a okamžitě podáváme.
  4. Servírujeme s pečivem a čerstvou zeleninou.

Tento recept na volské oko je skvělou volbou jak doplnit stůl nedělního brunche s přáteli. Co toto slovo znamená a jaké další pokrmy si můžete připravit se dozvíte v těchto receptech na brunch.

Talířek plný lahodných surovin, jako je salátek, párek nebo slanina.
Zdroj: imgbin.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.