Žampiony pečené s hovězím masem, slaninou a 3 druhy sýrů

Žampiony pečené s hovězím masem, slaninou a 3 druhy sýrů
Příprava: 15 minut Vaření: 30 minut Počet porcí: 7

Tyto plněné žampiony jsou naprosto luxusní! Mleté hovězí maso, slanina a 3 různé druhy sýrů dělají z tohoto pokrmu dokonalý předkrm či perfektní svačinku, kterou si zamilují naprosto všichni.

Co budete potřebovat

  • 200 g libového mletého hovězího masa
  • ½ cibule nakrájené nadrobno
  • ¼ lžičky česnekového prášku
  • 4 lžíce smetanového sýra
  • 2 lžičky kečupu
  • ½ lžičky hořčice
  • 3 plátky slaniny
  • trochu worcesterské omáčky
  • 15 středních až velkých žampionů
  • ¼ šálku strouhaného čedaru
  • ¼ šálku strouhané mozzarelly

Postup

  • Předehřejte troubu na 190°C.
  • Slaninu opečte dokřupava, nechte okapat na papírových utěrkách, rozdrobte a dejte stranou.
  • Na pánvi restujte mleté ​​hovězí maso spolu s cibulí a česnekovým práškem, dokud nebude maso propečené.
  • Zbylou šťávu slijte.
  • K masu přidejte smetanový sýr a míchejte, dokud se nerozpustí.
  • Přidejte kečup, hořčici, mozzarellu, worcesterskou omáčku, rozdrobenou slaninu a míchejte, dokud se vše nespojí.
  • Plech vyložte pečícím papírem a naplňte každý klobouček žampionů masovou směsí.
  • Posypte strouhaným čedarem a pečte 20 minut, nebo dokud se sýr nerozpustí a žampiony nejsou hotové.
  • Dobrou chuť!
Plněné žampiony masem, slaninou a sýry na pečícím papíru.
www.spendwithpennies.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.