Žampiony plněné hovězím masem a modrým sýrem

Žampiony plněné hovězím masem a modrým sýrem
Příprava: 15 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 8

Opravdový kulinářský poklad velikosti sousta! Žampiony plněné bohatou směsí z mletého hovězího masa, modrého sýra a pažitky a pečené dozlatova uspokojí všechny vaše chuťové buňky.

Co budete potřebovat

  • 200 g mletého hovězího masa
  • 36 až 40 malých žampionů (o průměru 3 až 5 cm)
  • 1/4 lžičky soli
  • 1/3 šálku rozdrobeného modrého sýra
  • 1/4 šálku celozrnné strouhanky
  • 3 lžíce nasekané ​​pažitky
  • 1/2 lžičky steakového koření

Postup

  • Předehřejte troubu na 190°C.
  • Odstraňte a dejte stranou nožičky ze žampionů.
  • Kloboučky ze žampionů osolte a dejte stranou.
  • Nasekejte nožičky a nechte si cca 1/2 šálku, zbytek vyhoďte.
  • Smíchejte mleté ​​hovězí maso, nasekané nožičky, modrý sýr, strouhanku, 3 lžíce pažitky a steakové koření.
  • Hovězí směs rovnoměrně naneste do kloboučků.
  • Dejte plněné žampiony na grilovací pekáč do trouby a pečte 15 – 20 minut.
  • V případě potřeby posypte další pažitkou.
  • Dobrou chuť!
Žampiony plněné bohatou směsí z mletého hovězího masa, modrého sýra a pažitky a pečené dozlatova  na talíři.
www.beefitswhatsfordinner.com

Možná se vám budou hodit i naše recenze vestavných trub, ve kterých vám ukážeme, jak si správně vybrat. Kdo vyhrál v našem srovnání?

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.