Zavařování červené řepy v troubě

Zavařování červené řepy v troubě
Příprava: 10 minut Vaření: 20 minut Počet porcí: 1

Řepu si můžete snadno zavařit i v troubě, kterou máme doma téměř všichni k dispozici. Inspirujte se naším návodem!

Budete potřebovat

  • uvařenou červenou řepu
  • nálev dle vaší volby
  • zavařovací sklenice a víčka
  • hluboký plech s utěrkou

Postup přípravy

  • Sterilizujte si sklenice a řepu nakrájejte na cca centimetrové kostky.
  • Kostky vložte do sterilizovaných sklenic, zalijte nálevem a zavíčkujte.
  • Do hlubokého pečícího plechu vložte utěrku a naskládejte sklenice, které pečlivě zavíčkujte.
  • Nezapomínejte, sklenice skládejte alespoň 1 centimetr od sebe, aby nepraskly.
  • Sklenice podlijte vodou a pečte 20 minut na 90°C.
  • Po vytažení z trouby sklenice otočte dnem vzůru a nechte vychladnout do druhého dne.
  • Uskladněte do spíže nebo sklepa.
Nakládaná červená řepa ve sklenicích a vedle položená čerstvá řepa.
www.aprettylifeinthesuburbs.com

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.