Víte, že jedinečnou chuť klobás si můžete uchovat ne jenom zmražením, ale také konzervováním?
Za ochutnávku rozhodně stojí také klobásy sušené.
Naložit můžete dokonce i takovou lahůdku, jakou jsou klobásy uzené.
Inspiujte se našimi recepty na zavařování klobás!
Je to velmi rychlá a snadná úschova potravin.
Naše recepty
Zavařit si můžete i pečené maso. Uchovejte si skvělou masovou chuť nejen na “horší časy”!
Tipy na správné konzervování klobás
- Sklenice a víčka vždy řádně sterilizujte – zabráníte tím nechtěnému zkažení klobás.
- Pokud zavařujete uzené klobásy, stačí je vyudit kratší dobu než jste zvyklí, zůstanou tak déle šťavnatější.
- Klobásy můžete zavařovat v nálevu, sádle, vývaru nebo obyčejné vodě.
A jak se vám naše recepty líbily? Napište nám do komentářů!