Zavařování ořechů v troubě

Zavařování ořechů v troubě

Budete potřebovat

  • ořechová jádra
  • hluboký plech
  • utěrku

Postup přípravy

  • Jádra zbavte skořápek a nechte je pořádně vysušit.
  • Mezitím si připravte sklenice na zavařování a sterilizujte je.
  • Jakmile jsou jádra opravdu suchá, naplňte jimi sklenice.
  • Hluboký plech na pečení si vystelte utěrkou.
  • Sklenice do něj naskládejte – 1 centimetr od sebe.
  • Podlijte vodou a pečte na 85 stupňů 15-20 minut.
  • Vytáhněte je z trouby a dnem je přetočte nahoru.
  • Nechte je do dalšího dne vychladnout a uložte na správné místo.
Několik zavařovacích sklenic s jádry vlašských ořechů.
zdroj: toprecepty.sk

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.