Tradiční recepty na zavařování rybízu na jednom místě aneb jak zatočit se záplavou rybízu

Máte hodně rybízu a nevíte co s ním?

Věděli jste, že rybíz může chutnat skoro jako brusinky?

Naučte se zpracovat černý, červený ale i bílý rybíz tradičními i netradičními způsoby.

Vyzkoušejte naše recepty na zavařování rybízu hned! Většinu ingrediencí najdete ve spíži.

Zavařování není zase taková věda jak se na první pohled zdá, že?

Rybíz je považovaný za super potravinu. Má antioxidační vlastnosti, je antibakteriální, s velkým obsahem vitamínů, především vitamínu C. Černý rybíz je skvělý na podpoření imunity, která je důležitá především v nepříznivém počasí.

Ať už máte červený, bílý, nebo černý rybíz, pusťte se do zavařovaní, je to jednodušší než to vypadá.

Dobrou chuť!

Pokud nechcete každou sklenici dávat do horké vody na 10 minut, můžete je otočit i s horkou náplní dnem vzhůru a počkat než vychladnou 🙂
Zavařování si můžete usnadnit v elektrickém zavařovacím hrnci. Podívejte se na srovnání zavařovacích hrnců a vyberte si ten nejlepší.

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.