Jak nakládat syrové maso a to nejen na horší časy. Vyzkoušejte všechny naše tipy a rady!

Věděli jste, že i syrové maso se dá naložit?

Připravili jsme si pro vás ty nejlepší recepty a tipy na zavařování syrového masa.

Vyzkoušejte varianty nakládání do sklenic, v troubě, ale i do plechovek.

Užijte si to!

Pravidla nakládání syrového masa

  1. Používejte pouze čisté, zdravé a čerstvé maso.
  2. Všechny druhy masa řádně zbavte krve a nejméně 24 hodiny před zavařením ho nechte ochladit v lednici.
  3. Maso jen lehce omyjte, nikdy jej nenechávejte ponořené ve vodě – aby nedošlo k rozkladu.
  4. Maso vždy zbavte nežádoucího tuku, aby nedošlo k nechtěnému nepříjemnému zápachu – ponechte pouze ten, který se vypeče (avšak v malém množství).
  5. Nepřidávejte k masu žádnou zeleninu, ani cibuli – snadněji podléhá zkáze.

A jak se vám dnešní recepty na nakládání syrového masa líbily? Napište nám do komentářů!

Napsat komentář

Emailová adresa nebude zveřejněna a nebude uložena do žádné marketingové databáze.
Vyžadované informace jsou označeny *.