Věděli jste, že i syrové maso se dá naložit?
Připravili jsme si pro vás ty nejlepší recepty a tipy na zavařování syrového masa.
Vyzkoušejte varianty nakládání do sklenic, v troubě, ale i do plechovek.
Užijte si to!
Naše recepty
Pravidla nakládání syrového masa
- Používejte pouze čisté, zdravé a čerstvé maso.
- Všechny druhy masa řádně zbavte krve a nejméně 24 hodiny před zavařením ho nechte ochladit v lednici.
- Maso jen lehce omyjte, nikdy jej nenechávejte ponořené ve vodě – aby nedošlo k rozkladu.
- Maso vždy zbavte nežádoucího tuku, aby nedošlo k nechtěnému nepříjemnému zápachu – ponechte pouze ten, který se vypeče (avšak v malém množství).
- Nepřidávejte k masu žádnou zeleninu, ani cibuli – snadněji podléhá zkáze.
A jak se vám dnešní recepty na nakládání syrového masa líbily? Napište nám do komentářů!